Recull de premsa
Mèdia 31/01/2012

“El soci d'Urdangarin demana al jutge protecció contra 'ous i tomàquets'”, segons 'El Mundo'

Les declaracions de Mariano Rajoy, captades accidentalment pels micròfons, assegurant que la reforma laboral "li costarà una vaga general", i la postura adoptada per les altres aerolínies arran de la fallida de Spanair són els arguments principals a les portades d'aquest dimarts

Ara
1 min
El Mundo, 31 de gener

Barcelona"El soci d'Urdangarin demana al jutge protecció contra 'ous i tomàquets'". Ho destaca aquest dimarts El Mundo, que assegura que l'advocat de Diego Torres ha sol·licitat per carta "mesures" per evitar "el llançament d'efectes per part de ciutadans amables" el pròxim 11 de febrer, dia en què declararà com a imputat davant el jutge pel cas Nóos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tots els diaris destaquen a la portada les declaracions del president espanyol, Mariano Rajoy, captades pels micròfons a Brussel·les. "La reforma laboral em costarà una vaga general". El Mundo assenyala: "Rajoy ven a l'Europa rica que la seva reforma és ferma". El Periódico subratlla: "La UE insta Rajoy a accelerar les reformes". L'ARA opta per: "Fons europeus contra l'atur juvenil". La Vanguardia destaca: "Barroso obre la porta a flexibilitzar el ritme per ajustar el dèficit a Espanya".

La fallida de Spanair és l'altre argument d'obertura aquest dimarts. El Punt Avui subratlla: "Tres competidors de Spanair s'apoderen de les seves rutes". La Vanguardia assenyala: "Els deutes de Spanair superen els 500 milions".

Público es decanta per la cursa entre Rubalcaba i Chacón per liderar el PSOE i titula: "'Zapatero demana joc net" quatre dies abans del 38è congrés del partit.

stats