Recull de premsa
Mèdia 07/12/2011

“Després de set anys distanciats (Zapatero i Rajoy), ara parlen cada dia”, segons 'La Razón'

La cordialitat i el suport rotund tant del president sortint com de l'entrant a les reformes proposades per Merkel i Sarkozy és el principal titular d'obertura a les portades d'aquest dimecres

Ara
2 min
La Razón, 7 de desembre

BarcelonaLa fotografia de Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy d'aquest dimarts al Congrés era la més esperada en la celebració del Dia de la Constitució, i aquest dimecres és una de les protagonistes principals a les portades dels diaris. Els rotatius coincideixen a destacar la cordialitat entre el president espanyol sortint i l'entrant, així com el suport rotund de tots dos a les reformes europees proposades per Merkel i Sarkozy. La Razón emfatitza especialment la sintonia dels dos líders espanyols, i el titular que acompanya la fotografia diu: “Col·laboració total: després de set anys distanciats, ara parlen cada dia”. No obstant això, el diari encapçala l'edició impresa amb el titular “Rajoy anuncia que la seva primera llei serà per contenir el dèficit”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia diu: “Rajoy i Zapatero fan costat a la reforma exprés de la UE”; El Periódico subratlla: “Espanya s'hi apunta”, i Público afirma: “Zapatero i Rajoy acaten el pla Merkozy”. El País explica: “Zapatero i Rajoy donen suport sense fissures al pla Merkel-Sarkozy per a la UE”; l'Abc destaca: "Units davant Europa", i l'ARA rebla: “Complicitat PP-PSOE”, i afegeix que el Dia de la Constitució fa evident la treva que s'han donat els dos grans partits.

El Punt-Avui es desmarca en l'obertura i titula: “El govern de Zapatero plega sense haver liquidat 759 milions de deute reconegut amb Catalunya”.

El Mundo opta, un dia més, per la recuperació de l'atemptat de l'11-M, i avui titula: “La primera testimoni romanesa va enganyar la Policia, es va inventar fets i va canviar de versió”.

stats