Recull de premsa
Mèdia 27/12/2011

ETA farà pública "la seva nova estratègia" a mitjans de gener, segons 'La Razón'

El diari assegura que la banda emetrà un comunicat amb el balanç del primer aniversari de l'alto al foc. Les previsions econòmiques del nou ministre d'Economia espanyol i les declaracions del sastre José Tomás en el judici dels vestits de la trama Gürtel són els principals titulars d'obertura aquest dimarts

Ara
2 min
La Razón, 27 de desembre

BarcelonaLa Razón anuncia aquest dimarts que ETA publicarà un comunicat amb "la seva nova estratègia" a mitjans de gener. El diari assegura que la banda emetrà un comunicat amb el balanç del primer aniversari de l'alto al foc, que es compleix el pròxim 10 de gener.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les males previsions econòmiques del nou ministre d'Economia espanyol són el principal titular d'obertura a bona part dels diaris. La Vanguardia diu: “De Guindos confirma la recaiguda de l'economia”; El País subratlla: “De Guindos anuncia que l'economia espanyola caurà en recessió el 2012”; El Mundo opta per: “Guindos avisa: caldrà fer els ajustos en plena recessió”, i l'ARA rebla: “Recessió i més atur”. Per contra, l'Abc es decanta per: “Primers ajustos contra la crisi”, i La Razón diu: “Antirecessió: Rajoy retallarà en subvencions, inversió i despesa corrent”.

El Punt-Avui opta per fer balanç dels primers 365 dies de l'executiu català i titula: “Govern, any 1. Nota, 5,5”, el resultat d'un estudi de 48 experts sobre el primer any de l'acció del Govern presidit per Artur Mas".

El Periódico també es desmarca en l'obertura i di: “Zarra, primera opció per al magatzem nuclear".

Per la seva banda, Público aposta pel canvi de cicle a les files socialistes i titula: “Rubalcaba preveu llançar ja la seva candidatura”.

Les declaracions del sastre José Tomás en el judici dels vestits de la trama Gürtel també ocupen un titular destacat a la majoria de portades. Gairebé tots els diaris destaquen la mateixa frase: “Camps em va dir: treu-me d'aquesta i no et faltarà de res”.

stats