Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“Garzón, justícia per al 'justicier'”, a la portada de 'La Razón'

'Público' etziba: "Ajusticiat". 'El País' subratlla: "El Suprem acaba amb Garzón". 'El Periódico' sentencia: "Garzón sí que paga per Gürtel"

La sentència del Tribunal Suprem que condemna el jutge Baltasar Garzón a onze anys d'inhabilitació per autoritzar les escoltes entre els imputats del cas Gürtel i els seus advocats copa les portades d'aquest divendres. La lectura que en fan els diaris ofereix punts de vista antagònics. ' La Razón' exhibeix conformitat i diu: "Garzón, justícia per al 'justicier'".

' Público' etziba: "Ajusticiat". ' El País' subratlla: "El Suprem acaba amb Garzón", i presenta les dades d'una enquesta encarregada a Metroscopia que assenyala que "6 de cada 10 espanyols creu que el jutge és víctima d'una persecució". ' El Periódico' sentencia: "Garzón sí que paga per Gürtel".

' El Punt Avui' diu: "Garzón, expulsat". ' La Vanguardia' subratlla: "Exjutge Garzón". L' ARA es pregunta: "Garzón, s'acaba el jutge. Comença el polític?"

' El Mundo' i ' Abc' subratllen el contingut de la sentència i diuen: "Garzón, inhabilitat per utilitzar mètodes 'totalitaris'".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT