recull de portades
Mèdia 06/03/2012

“IU utilitza un metge fals per acusar de brutalitat la policia a València”, a la portada del diari 'Abc'

'El Periódico' dedica el tema del dia a les barraques del segle XXI a Barcelona, concentrades al 22@, i titula: "Aquí hi ha barraques"

Ara
2 min
Abc, 5 de març

Barcelona'Abc' posa més llenya al foc en les polèmiques actuacions policials a València i en la repressió de les manifestacions d'estudiants de fa dues setmanes, i aquest dimarts etziba: "IU utilitza un metge fals per acusar de brutalitat la policia a València". El partit ha registrat tres preguntes al Congrés dels Diputats dirigides al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, basades en un testimoni, "que la Generalitat Valenciana ha denunciat com a fals", d'un "suposat" metge que "resulta que no ho és" en un programa radiofònic d'abast nacional, explica el rotatiu.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Periódico' opta per un tema propi: l'assentament de barraques a Barcelona, i hi dedica pràcticament tota la portada. El diari subratlla que l'Ajuntament té censades almenys un miler de persones que viuen en campaments urbans en solars sense construir, la majoria, a la zona del 22@.

La reticència del govern espanyol a apujar el sostre de dèficit de les autonomies és el principal titular d'obertura a la premsa catalana. 'La Vanguardia' titula: "L'Estat serà inflexible amb el dèficit de les autonomies". 'El Punt Avui' subratlla: "Jugant amb foc". "El dèficit: inflexibles", sentencia l'ARA.

'El País' es decanta per la reunió entre el president dels EUA i el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, i titula: "Obama anuncia que donarà suport a Israel si l'Iran ataca".

'El Mundo' torna a situar a la primera pàgina el cas de presumpte corrupció que implica l'exministre de Foment, José Blanco. Aquest dimarts revela una gravació de la vigilància duanera en què Blanco diu: "He fet aquesta gestió amb Economia, crec que serà positiva".

'La Razón' dóna veu a l'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, i diu: "Els sacrificis d'avui seran la prosperitat de demà".

'Abc' continua l'ofensiva contra el president de la Junta d'Andalusia i titula: "Griñán, mut davant l'escàndol de la gravació", del qual el diari es feia ressò ahir.

stats