Publicitat
Publicitat

Recull de portades

'La Razón' diu que el Govern “només concedeix ajudes contra la pobresa a organitzacions que utilitzen el català

L'adquisició d'Unnim per part del BBVA i la sentència del TSJC sobre el català a l'escola, que s'ha de fer pública aquest matí de dijous, són els principals arguments de les portades d'avui

"La Generalitat només concedeix ajudes contra la pobresa a organitzacions que utilitzen el català". Així ho afirma ' La Razón', que a la portada d'aquest dijous afegeix: el Govern "pressiona els magistrats del TSJC perquè avalin la immersió lingüística".

L'adquisició d'Unnim per part del banc BBVA és el principal titular d'obertura a les portades d'aquest dijous. ' El Periódico' destaca: "El BBVA es queda amb Unnim, la penúltima caixa". ' La Vanguardia' titula: "El BBVA s'imposa en la pugna per Unnim".

' El Punt Avui' opta per la sentència del TSJC sobre el català a l'escola i cita "fonts coneixedores del procés" per assegurar que la decisió final serà la "immersió amb condicions".

L' ARA posa xifres a la desigualtat entre l'home i la dona en el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

' El País' destaca les declaracions del ministre de Justícia espanyol i titula: "Gallardón atribueix l'avortament a la violència estructural contra la dona".

' El Mundo' opta pel presumpte cas de corrupció que esquitxaria la Junta d'Andalusia i titula: "El responsable dels falsos ERO assenyala Chaves i Griñán". En la mateixa línia ' Abc' diu: "Guerrero implica Chaves en l'escàndol dels ERO".

També amb Andalusia com a protagonista, 'La Razón' recull la seva petició i titula: "Si es renova l'objectiu de dèficit minimitzarem el conflicte social".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT