Mèdia 13/02/2012

La presentadora Pilar Rubio amenaça de demandar 'Interviú' per la foto de la portada

Assegura que les imatges publicades, en els quals apareix nua, es van fer fa 14 anys i que no n'ha autoritzat la publicació

Efe
1 min

MadridLa presentadora i actriu Pilar Rubio acusa la revista 'Interviú', del Grupo Zeta, d'haver publicat aquest dilluns a la revista unes fotos seves nua, fetes fa catorze anys, sense la seva autorització. Per aquesta raó, estudia demandar la publicació, segons un comunicat enviat a l'agència Efe pel seu representant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"Respecte de les fotos que s'han publicat aquest dilluns 13 de febrer a la revista 'Interviú', es tracta d'unes fotos realitzades fa 14 anys i no amb l'objectiu amb el qual han estat publicades. Pilar Rubio no ha autoritzat ni consentit la seva publicació", diuen els representants de l'actriu.

"Per aquests motius, [el cas] està en mans dels nostres advocats", diu breument el comunicat, que signa Eclipsi Imagina, la seva agència de representació artística.

Fonts pròximes a aquesta firma han considerat aquest text com l'anunci d'una possible demanda.

El tema "Pilar Rubio" és un dels més destacats del dia a la xarxa social Twitter com a conseqüència de la publicació de les fotografies polèmiques.

Rubio fa anys que es dedica a presentar programes de televisió, però va saltar a la popularitat, sobretot, arran de '!Mira Quién Baila!'. Posteriorment, ha treballat a 'Operación triunfo' (2011) i a 'XXS'. També havia participat a 'El intermedio' i a 'Sé lo que hicisteis'.

stats