Mèdia 11/10/2021

Netflix incrementa el preu de les tarifes

Es manté el servei bàsic, però l'opció més freqüent passa a ser un euro més cara

À.C.
1 min
Catàleg de sèries i pel·lícules a les quals es pot accedir a través de la plataforma digital Netflix.

BarcelonaEl gegant Netflix ha tornat a apujar el preu de les tarifes a Espanya en un marc de creixent competència en l'àmbit de l'streaming. Els plans mensuals afectats per la modificació són l'Estàndard, que passa de valer 11,99 euros al mes a 12,99, i el Premium, que salta de 15,99 a 17,99 euros al mes. L'únic que es manté intacte és el Bàsic, que seguirà costant 7,99 euros. Així, el servei més car que ofereix la plataforma ha sofert el canvi més notori, perquè veu augmentat el preu en dos euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les característiques del servei, continuen sent les mateixes. La qualitat d'imatge que s'ofereix es manté (tan sols el servei Premium permet visualitzar contingut en Ultra HD), i també el nombre de pantalles que poden reproduir el contingut simultàniament, és a dir, una per al Bàsic, dues per a l'Estàndard i quatre per al Premium. La modificació arribarà amb algunes funcions noves com ara "Reproduir alguna cosa", per ajudar l'usuari a trobar contingut fàcilment, o l'opció "Descàrregues intel·ligents", per eliminar els episodis ja vistos.

Aquesta nova política de preus va entrar en vigor ahir per als nous subscriptors. Mentrestant, els usuaris habituals rebran una notificació tant a la seva bústia electrònica com a través de l'aplicació de Netflix en els trenta dies anteriors a la pujada de tarifa, segons els cicles de facturació de cadascú.

stats