Recull de portades
Mèdia 16/04/2012

"El príncep, al capdavant": 'La Razón' lloa en portada la "gran capacitat" de l'hereu reial

El diari assegura en portada que Rajoy "tanca files amb el monarca" i destaca "el perill dels graons dels bungalous" on podria haver caigut Joan Carles. 'El Periódico' assenyala: "Consens per unir Banc Sabadell i Catalunya Caixa"

Ara
2 min
La Razón, 16 d'abril del 2012

BarcelonaEl viatge de caça del rei a Botswana continua obrint portades aquest dilluns. 'La Razón' obre l'edició amb una fotografia del príncep Felip, Letícia i les seves filles a la porta de l'Hospital USP San José, i titula: "El príncep, al capdavant". El rotatiu assegura que "el govern espanyol subratlla que la convalescència del rei servirà per tornar a comprovar la gran capacitat de Felip", i destaca "el perill de les escales dels bungalous", on podria haver caigut el monarca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El monarca espanyol i el polèmic viatge a Botswana copen la majoria de titulars d'obertura als diaris. 'La Vanguardia' subratlla: "La cacera del rei deriva en una tempesta política", i destaca que el PSOE "evita desautoritzar en públic les veus crítiques amb el viatge a Botswana". 'El País' assenyala que "la Zarzuela assegura que va informar Rajoy del viatge del rei a Botswana". L'ARA estampa el titular: "En el punt de mira" damunt d'una fotografia de Joan Carles I, i subratlla que la polèmica pel safari obre el debat sobre l'abdicació. Per la seva banda, 'Abc' destaca que "el Rei reprendrà la seva agenda en cinc dies".

Tres rotatius es desmarquen en l'obertura i situen la polèmica reial en segon terme. 'El Periódico' assenyala: "Consens per unir Banc Sabadell i Catalunya Caixa", i subratlla que l'operació compta amb el suport de la Generalitat, la Cambra de Comerç i Foment del Treball, a la vegada que destaca que el banc seria el cinquè en actius, després de CaixaBank, BBVA, Santander i Bankia.

'El Punt Avui' situa en portada "els deu enganys de Rajoy" i 'El Mundo', per la seva banda, entrevista el ministre d'Economia, Luis de Guindos, i en destaca: "Els mercats tornaran a atacar si segueixen els dubtes sobre l'euro".

stats