Recull de portades

"El príncep, al capdavant": 'La Razón' lloa en portada la "gran capacitat" de l'hereu reial

El diari assegura en portada que Rajoy "tanca files amb el monarca" i destaca "el perill dels graons dels bungalous" on podria haver caigut Joan Carles. 'El Periódico' assenyala: "Consens per unir Banc Sabadell i Catalunya Caixa"

El viatge de caça del rei a Botswana continua obrint portades aquest dilluns. ' La Razón' obre l'edició amb una fotografia del príncep Felip, Letícia i les seves filles a la porta de l'Hospital USP San José, i titula: "El príncep, al capdavant". El rotatiu assegura que "el govern espanyol subratlla que la convalescència del rei servirà per tornar a comprovar la gran capacitat de Felip", i destaca "el perill de les escales dels bungalous", on podria haver caigut el monarca.

El monarca espanyol i el polèmic viatge a Botswana copen la majoria de titulars d'obertura als diaris. ' La Vanguardia' subratlla: "La cacera del rei deriva en una tempesta política", i destaca que el PSOE "evita desautoritzar en públic les veus crítiques amb el viatge a Botswana". ' El País' assenyala que "la Zarzuela assegura que va informar Rajoy del viatge del rei a Botswana". L' ARA estampa el titular: "En el punt de mira" damunt d'una fotografia de Joan Carles I, i subratlla que la polèmica pel safari obre el debat sobre l'abdicació. Per la seva banda, ' Abc' destaca que "el Rei reprendrà la seva agenda en cinc dies".

Tres rotatius es desmarquen en l'obertura i situen la polèmica reial en segon terme. ' El Periódico' assenyala: "Consens per unir Banc Sabadell i Catalunya Caixa", i subratlla que l'operació compta amb el suport de la Generalitat, la Cambra de Comerç i Foment del Treball, a la vegada que destaca que el banc seria el cinquè en actius, després de CaixaBank, BBVA, Santander i Bankia.

' El Punt Avui' situa en portada "els deu enganys de Rajoy" i ' El Mundo', per la seva banda, entrevista el ministre d'Economia, Luis de Guindos, i en destaca: "Els mercats tornaran a atacar si segueixen els dubtes sobre l'euro".