Televisió
Mèdia 22/03/2012

El procés de fusió d'Antena 3 i La Sexta culminarà el 25 d'abril

La junta d'accionistes de la cadena de Planeta aprovarà definitivament l'operació, i només faltarà l'aval de la Comissió Nacional de la Competència

Efe
1 min

MadridEl procés de fusió per absorció de La Sexta per part d'Antena 3 es completarà el 25 d'abril, quan està previst que se celebri la junta general d'accionistes de la cadena de Planeta, en la qual s'aprovarà l'operació. D'aquesta manera se superarà l'últim tràmit del procés d'integració, i només faltarà el vistiplau definitiu de la Comissió Nacional de la Competència (CNC)

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acord per a la integració de totes dues cadenes es va tancar el 14 de desembre i preveu que els accionistes de La Sexta rebran per la cessió de la totalitat del seu patrimoni un 7% del capital social del nou Grup Antena 3, mentre que Antena 3 augmentarà el seu capital mitjançant l'emissió de noves accions per dur a terme aquest intercanvi. L'adquisició de la totalitat del patrimoni de La Sexta implicarà la desaparició jurídica d'aquesta companyia.

La fusió d'Antena 3 i La Sexta completarà el mapa de les televisions, que ha experimentat una profunda reordenació durant els últims anys com a conseqüència de les diferents legislacions que han entrat en vigor i de la implantació de la TDT. El nou entramat televisiu, en què cada cadena espera mantenir la seva personalitat, sumarà vuit canals: Antena 3, Neox, Nova i Nitro –propietat del grup Antena 3– i La Sexta, La Sexta 2, La Sexta 3 i Gol TV –que depenen del grup encapçalat per Mediapro–.

stats