Publicitat
Publicitat

Ràdio

Els presentadors, Ivan Llensa i David Gelonch, van fer d'amfitrions

El programa 'COM Llevar-se' de COMRàdio reuneix més de 300 oients en un dinar

La trobada, celebrada a Barcelona, va comptar amb persones d'arreu del territori català

Uns 350 oients del programa matinal COM Llevar-se, que emet COMRàdio, van reunir-se ahir en un dinar multitudinari organitzat a iniciativa dels oients. Es tracta de la quarta ocasió en què els seguidors de l'espai que presenten Ivan Llensa i David Gelonch han celebrat una trobada d'aquestes característiques, a la qual han assistit oients d'arreu del territori català.

Els dos presentadors del programa, juntament amb el director general de l'emissora, Francesc Triola, la cap de Continguts, Núria de José i la directora de Mataró Ràdio –des d'on es realitza l'espai–, Montse Mei, van presidir l'acte, que es va convertir en un punt de trobada física de molts oients que coincideixen a les ones cada matinada.

COM Llevar-se s'emet cada dia de 5 a 7 del matí, i compta amb la participació dels oients, que comparteixen els seus problemes i situacions personals amb la resta de l'audiència. Això ha ajudat a crear, segons asseguren els responsables del programa "una autèntica comunitat", que "fa activitats i manté una relació constant mitjançant les xarxes socials". Els dinars anuals són una de les demostracions del sentiment de comunitat que s'ha creat entre els oients.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT