8TV estrena ‘El trident’, un programa setmanal d’esports amb Alfons Arús

8TV estrena aquesta nit (22.30 h) El trident, un nou programa d’esports que presentarà Alfons Arús i que a partir d’ara ocuparà el prime time dels dilluns a la televisió del Grupo Godó. La cadena defineix l’espai, que durarà al voltant d’una hora i mitja, com “un punt de trobada per als amants del futbol i, especialment, del Barça”, que “repassarà tota l’actualitat blaugrana” amb la col·laboració de diversos periodistes, exjugadors i altres convidats. De moment, però, la cadena no ha fet públic el nom de cap de les persones que participaran en el programa.

Arús, doncs, amplia la seva relació amb 8TV, on des del 2002 condueix el magazín Arucitys. El periodista ja té experiència en l’àmbit dels esports: durant els anys 90 va presentar Força Barça, que combinava futbol i humor, tant a la ràdio com a la televisió; del 1999 al 2004 va dirigir El rondo a La 2, i fa un any es va convertir en el director de la tertúlia esportiva La ronda, d’El Punt Avui TV.

Amb aquesta estrena i les recents de Roma (els dimarts) i El hàmster (els divendres), 8TV ha reduït notablement la seva tradicional oferta nocturna de cinema.

Més continguts de