Mèdia 27/02/2011

Un programa "teatralitzat" al Gran Teatre del Liceu

Auri García
1 min
Per primer cop, Clapés farà un programa especial al Liceu.

Barcelona.El programa especial de dimarts, que ha estat batejat amb el nom de Versió 3.000 , serà, segons Clapés, un programa "teatralitzat". Tot i que el presentador ressalta que es podrà escoltar per la ràdio, serà una ràdio representada, ja que s'ha previst que es pugui veure en directe a través d'internet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'escenari serà el Gran Teatre del Liceu, cosa que a Toni Clapés li fa una il·lusió especial. En anteriors ocasions ja ha fet programes d'aquest estil a llocs com el Teatre Nacional de Catalunya o el Romea, però aquest serà el primer cop que ho faci al Liceu. Clapés i els seus col·laboradors no estaran sols, ja que Delafé y las Flores Azules, els Gossos, Pastora o Reugenio també participaran en el programa.

Els responsables del Versió diuen que el dia, un dimarts, no afavoreix que el públic ompli el Liceu, però confien que hi hagi una bona assistència. "Cada dia hem repartit 100 entrades, i cada dia la demanda ha superat l'oferta", assegura Clapés.

A més de fer "una mena d'obra de teatre" i de les diferents actuacions, un altre dels grans atractius de la tarda serà l'entrega dels premis Gat Negre, que han organitzat dos dels personatges del programa, el Sr. Marcel·lí i el Sr. Vicenç Martí. "Són uns premis que els donarem aquest any i no els donarem mai més", diu Clapés, tot i que uns segons després s'hi repensa i deixa la porta oberta. El director del programa explica que són uns guardons que "no tenen ni cap ni peus", amb què es vol fer una sàtira de la manera com es donen els premis actualment.

stats