La programació especial de l'1-O de Catalunya Ràdio alterarà les transmissions de futbol de diumenge

El partit Barça - Las Palmas s'emetrà per iCat, mentre que el Madrid-Espanyol es farà a Catradio.cat

La programació especial de Catalunya Ràdio amb motiu de l'1-O afectarà les retransmissions esportives de diumenge. Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, la narració de 'La TdP' del partit entre el Barça i el Las Palmas es podrà seguir per iCat a partir de les 15.15 hores, mentre que el  partit entre el Reial Madrid i l’Espanyol es farà per Catradio.cat , des de l’estadi Santiago Bernabéu, a partir de les 20.30 h (el partit comença a les 20.45 h).

El seguiment del referèndum de Catalunya Ràdio, que es farà de forma conjunta amb Catalunya Informació, començarà a les sis del matí. Ricard Ustrell serà el primer a posar-se al capdavant de l''Especial #1OCatRàdio', que s'allargarà fins a les 14.00 h. Li agafarà el relleu Neus Bonet, que informarà de la jornada fins a les 16.00 h. Mònica Terribas i Òscar Fernàndez es posaran al capdavant de la programació fins a la una de la matinada. 

Cobertura conjunta de TV3 i el 3/24

Diumenge a partir de les 8.00 h, TV3 i el 3/24 arrencaran  l’emissió conjunta de l''Especial informatiu 1-O', amb Carles Prats i Núria Solé informant sobre les primeres hores de la jornada electoral. L'especial de matí i migdia comptarà amb equips desplaçats a tot el territori. 

El 'Telenotícies migdia', presentat per Ramon Pellicer i Cristina Riba, tindrà una durada especial i s'allargarà fins a les 16.00 h. Un cop finalitzat es reprendrà l'especial, amb Xavier Grasset i Judith Antequera. A partir de les 19.00 h començarà el tradicional programa electoral, presentat per Toni Cruanyes i Lídia Heredia, en un plató virtual dissenyat sobre la terrassa d’un edifici de la plaça Catalunya de Barcelona, des d’on es projectaran els gràfics amb les dades sobre la plaça. A partir de les 22.00 h, Ramon Pellicer seguirà les reaccions de les entitats i els partits. A més, durant tot el dia, Raquel Sans estarà al centre de dades oficials. 

Més continguts de