Ràdio
Mèdia 22/02/2011

Ràdio 4 fa públics els noms dels deu finalistes del premi Disc Català de l'Any 2010

Beth, Gossos, Els Pets, Mishima o El Petit de Cal Erill, entre els candidats al guardó

Albert Castellví
1 min

BarcelonaJa es coneix el nom dels deu àlbums que opten a convertir-se en el Disc Català de l'Any 2010, que atorga Ràdio 4 a través del seu programa Catalunya Express. Segueix-me el fil, de Beth; Sagrat cor, de Canimas; Dia 1, de Gossos; Vol i dol, d'El Petit de Cal Erill; Fràgil, d'Els Pets; L'ingenu és lliure, d'Ix!; Maleta de pedres, de Litus; Un brindis pel nen Androide, de Mine!; Ordre i aventura, de Mishima; i Tota la nit, de Teràpia de Shock són els deu treballs que han aconseguit més vots en la primera fase del concurs, en la qual els internautes podien donar els seus vots a qualsevol disc editat en català durant el 2010.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir d'ara, doncs, s'obre la segona fase, en què tothom que vulgui pot votar a través de la pàgina web del concurs per dir quin d'aquests deu considera que va ser el millor disc en llengua catalana de l'any passat. El termini per a les votacions és el dia 18 de març, i el guanyador es donarà a conèixer durant l'última setmana del mateix mes al programa Catalunya Express.

L'any passat, Els Amics de les Arts van endur-se el premi al Disc Català de l'Any 2009 gràcies al seu treball Bed&Breakfast, mentre que Raimon va rebre un premi honorífic amb motiu dels 50 anys de la seva cançó més coneguda, Al vent.

stats