Ràdio
Mèdia 17/02/2011

Ràdio Tarragona celebra el 25è aniversari de la seva primera emissió

A les 9 ha començat un programa especial obert al públic des de l'auditori de la Fundació Caixa Tarragona

Albert Castellví
1 min

BarcelonaRàdio Tarragona celebra aquest dijous el 25è aniversari de l'inici de les seves emissions amb un programa especial que s'emet des de les 9.00 i fins a les 13.30 des de l'auditori de la Fundació Caixa Tarragona, i al qual pot assistir-hi en directe tothom que ho vulgui.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Al llarg del matí passaran pel programa l'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros; un dels impulsors de l'emissora Ràdio Fòrum, antecessora de l'actual Ràdio Tarragona, Julián López, i els diversos responsables que la cadena ha tingut des del seu naixement el 1986. A més, es recordaran les primeres emissions de la ràdio i les principals notícies que han tingut lloc a la ciutat durant aquest quart de segle.

El programa també homenatjarà altres entitats que enguany celebren el 25è aniversari, com l'Estudi de Música o Els Pets, i la banda tarragonina The Soul Machine actuarà en directe. Abans d'acabar se celebrarà l'aniversari de Ràdio Tarragona amb cava i un pastís, i se sortejarà una panera entre tots els assistents.

stats