Mèdia 20/07/2011

Les ràdios rebutgen la pretensió de la LFP de cobrar per les transmissions dels partits de futbol

Agències
1 min

BarcelonaL'Associació Espanyola de Radiodifusió Comercial (AERC) ha mostrat el seu "unànime" i "complet rebuig" a la pretensió de la Lliga de Futbol Professional (LFP) de cobrar a les ràdios per les transmissions dels partits de futbol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat fet públic avui, l'AERC argumenta que la transmissió radiofònica no ofereix imatges sinó una versió subjectiva i personal del professional de la informació radiofònica. A més, recorda que els aficionats poden deixar d'anar al camp quan es televisa un partit, però no pel fet que es transmeti per la ràdio.

El comunicat assegura que el benefici econòmic que obtenen les ràdios pels ingressos publicitaris queda compensat per l'aportació que fan a l'animació de l'espectacle futbolístic. "De fet, es produeix una aportació mútua de caràcter beneficiós per a ambdues parts".

L'AERC representa pràcticament totes les emissores de l'Estat, entre les quals hi ha les de Prisa, la cadena Cope, Onda Cero, Punto Radio, Radio Marca, Radio Nacional de España (RNE) i la Federació d'Organismes o Entitats de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA).

stats