Ràdio
Mèdia 04/10/2011

Onda Cero prescindeix de Pilar Rahola després que critiqués Carlos Herrera en un article

El text era una resposta a les dures paraules del presentador contra els nacionalistes catalans arran de la prohibició de les corrides de toros. Ell assegura que no té res a veure amb la decisió de la cadena

Ara
1 min
Carlos Herrera

BarcelonaPilar Rahola ha deixat de ser tertuliana del programa Julia en la Onda, que presenta Julia Otero a Onda Cero. Feia cinc anys que Rahola col·laborava amb el programa, i la decisió de prescindir-ne ha arribat pocs dies després que publiqués a La Vanguardia un article titulat La chusma, en què responia a les dures paraules que el conductor del magazín matinal de l'emissora, Carlos Herrera, havia pronunciat en el seu programa per mostrar el seu descontentament amb la prohibició de les corrides de toros a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Herrera s'havia referit a "la xusma i la porqueria nacionalista", unes paraules que Rahola recollia i replicava en el seu article, que acabava reclamant, dirigint-se directament al presentador: "Ja n'hi ha prou que sigui gratis insultar-nos. Pot ser que tinguem la pell molt gruixuda, però comencem a tenir memòria".

Segons recull el portal e-notícies, aquest dimarts Herrera ha negat que tingués res a veure amb la decisió de la cadena de prescindir de Pilar Rahola. En la seva opinió, l'article de la periodista catalana era "afectuós des de la discrepància", i "discrepar és absolutament legítim". A la tarda, Julia Otero ha insistit que la decisió d'acomiadar Rahola havia estat únicament "empresarial" i que Herrera "no és en absolut culpable" d'aquest fet. De totes maneres, Otero ha deixat clar que no comparteix la decisió de l'empresa.

stats