Mèdia 27/03/2011

La reclamació dels empresaris perquè Zapatero aparqui el debat successori, a les portades

La reunió del govern espanyol amb els 40 grans empresaris d'Espanya, que van instar Zapatero a tirar endavant les reformes i a aparcar el debat successori, figura en totes les portades dels diaris catalans i espanyols. Sandro Rosell també ocupa part de les portades d'alguns dels diaris generalistes i esportius.

2 min
El Periódico

"Zapatero, sí o no?" és el titular de portada del diari El Periódico, que contraposa el 'sí' d'Emilio Botín, que va demanar al president espanyol que segueixi aplicant les reformes econòmiques fins que esgoti el mandat, amb el 'no' de Mariano Rajoy, que demana eleccions ja. Amb aquest titular comparteix portada també amb els avenços dels rebels libis gràcies a la intervenció militar dels aliats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia titula "Els empresaris demanen més reformes abans que eleccions", un titular que comparteix l'Avui,Avui que opta per la fórmula "Sortir de la crisi, abans que convocar eleccions". El País diu "L'elit econòmica demana a Zapatero que ajorni el debat successori", fórmula que comparteix el Mundo: "Botín demana a Zapatero que segueixi un any més i ajorni la successió". "Crèdit fins al 2012' és la fórmula per la que ha optat Público

L'Avui, però, dedica bona part de la portada a una entrevista al president del Baça, Sandro Rosell, que diu: “Espero que l'etapa de Guardiola acabi després que la de Rosell”.

Rosell també és portada a El Punt, que, en canvi, opta per destacar que “Cal rebaixar la crispació, perquè no se sap com reaccionaran les masses”. El diari esportiu El 9 encara fa un gir més a l'entrevista amb Rosell per destacar que “Hi ha qui ha oblidat el que representa el valor de l'esport”.

El diari esportiu Sport també destaca una entrevista amb Rosell i titula "Mai fitxaria Mourinho". Un titular antagònic al de la portada del rotatiu esportiu madrileny Marca, que publica una enquesta i titula a la seva portada que "Els socis donen a Mou un excel·lent".

stats