RECULL DE PORTADES
Mèdia 25/02/2012

"La N-2, el corredor de la mort", portada de 'El Periódico'

El rotatiu destaca els punts negres de la via entre Barcelona i la Jonquera una setmana després de l'accident de Figueres

Ara
1 min
'El Periódico', 25 de febrer

BarcelonaUna setmana després de l'accident de Figueres, en què van morir cinc persones, el diari 'El Periódico' analitza a fons en el seu tema del dia la N-II, la via entre Barcelona i la Junquera. Destaca que és la 'Carretera de la vergonya' i posa sobre la taula tots els punts negres d'aquesta via.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'obligació de pagar els deutes municipals a proveïdors abans del 15 de maig centra la majoria de les portades. "Les empreses que perdonin deute als Ajuntaments cobraran abans", destaca 'El País'. "Montoro força una quitació als creditors dels municipis", emfatitza 'El Mundo'.

El diari 'ABC' es focalitza en l'SGAE. Sota un titolet que diu "Saqueig a l'SGAE" titula "Bautista s'emporta una pensió vitalícia de 23.000 euros al mes.

'El Punt' es fa ressò de la resposta per la proposta de prohibir el català al Senat. Titula "Ofensiva pel català" i destaca que "ERC instarà a canviar les 321 normes que marginen la llengua catalana".

"Primeres dimissions per la gala dels Gaudí", destaca 'La Vanguardia' en una portada on destaca la fotografia dels ducs de Palma arribant a la residència reial de Miravent.

stats