Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

'El País' diu que “les autonomies disparen el dèficit per sobre de la pitjor previsió”

'La Razón', per la seva banda, assenyala "El forat ocult del PSOE: 25.000 milions de dèficit". Les retallades que haurà de fer l'executiu de Rajoy per corregir el desviament són el principal argument d'obertura

El dèficit milionari que acumula l'Estat espanyol centra les portades d'aquest dimarts. ' El País' assenyala directament les autonomies i assegura que "disparen el dèficit per sobre de la pitjor previsió". El diari subratlla que el desfasament dels comptes públics arriba al 8,51%, enfront del 6% pactat. Per la seva banda, ' La Razón' posa el punt de mira al govern anterior i diu: "El forat ocult del PSOE: 25.000 milions de dèficit". ' La Vanguardia' resumeix: "El dèficit del 2011 s'eleva ara fins a 91.300 milions".

Les retallades que haurà de fer l'executiu de Rajoy per corregir el desviament són l'altre argument d'obertura. ' El Periódico' adverteix: "Rajoy haurà de retallar 44.000 milions de dèficit". ' El Punt Avui' subratlla: "Llum verda a més retallades". ' El Mundo' assenyala: "Rajoy obligat a un ajustament el triple de dur del que va anunciar".

L' ARA es decanta per l'altre titular destacat de la jornada i titula: "Barcelona vol ser la seu d'un àrbitre mundial de telefonia mòbil'.

La fotografia de portada és unànime: Meryl Streep i Jean de Dujardin, els guardonats com a millor actriu i actor als Oscars 2012, en què la cinta francesa 'The artist' va ser la gran triomfadora, amb cinc estatuetes.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT