Recull de premsa
Mèdia 28/02/2012

'El País' diu que “les autonomies disparen el dèficit per sobre de la pitjor previsió”

'La Razón', per la seva banda, assenyala "El forat ocult del PSOE: 25.000 milions de dèficit". Les retallades que haurà de fer l'executiu de Rajoy per corregir el desviament són el principal argument d'obertura

Ara
1 min
El País, 28 de febrer

BarcelonaEl dèficit milionari que acumula l'Estat espanyol centra les portades d'aquest dimarts. 'El País' assenyala directament les autonomies i assegura que "disparen el dèficit per sobre de la pitjor previsió". El diari subratlla que el desfasament dels comptes públics arriba al 8,51%, enfront del 6% pactat. Per la seva banda, 'La Razón' posa el punt de mira al govern anterior i diu: "El forat ocult del PSOE: 25.000 milions de dèficit". 'La Vanguardia' resumeix: "El dèficit del 2011 s'eleva ara fins a 91.300 milions".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les retallades que haurà de fer l'executiu de Rajoy per corregir el desviament són l'altre argument d'obertura. 'El Periódico' adverteix: "Rajoy haurà de retallar 44.000 milions de dèficit". 'El Punt Avui' subratlla: "Llum verda a més retallades". 'El Mundo' assenyala: "Rajoy obligat a un ajustament el triple de dur del que va anunciar".

L'ARA es decanta per l'altre titular destacat de la jornada i titula: "Barcelona vol ser la seu d'un àrbitre mundial de telefonia mòbil'.

La fotografia de portada és unànime: Meryl Streep i Jean de Dujardin, els guardonats com a millor actriu i actor als Oscars 2012, en què la cinta francesa 'The artist' va ser la gran triomfadora, amb cinc estatuetes.

stats