Recull de premsa
Mèdia 04/01/2012

“La majoria dels joves dóna suport a l'autorització dels 'minijobs'”, segons 'El Mundo'

Segons un sondeig de Sigma Dos per al diari, el 49,6% dels menors de 30 anys estan a favor dels treballs a temps parcial i amb sous baixos. El balanç de Mas del primer any de Govern i les xifres de l'atur que tanquen el 2011 són els principals arguments a les portades d'aquest dimecres

Ara
2 min
El Mundo, 4 de gener

BarcelonaEl Mundo obre l'edició d'aquest dimecres assegurant que “La majoria dels joves donen suport a l'autorització dels minijobs”, una fórmula laboral polèmica popularitzada per Alemanya. El diari presenta els resultats d'una enquesta de Sigma Dos segons la qual el 49,6% dels menors de 30 anys estan a favor dels treballs a temps parcial i amb sous baixos, a diferència del conjunt de la població, que s'hi oposa. La ministra de Treball, Fátima Báñez, considera que no encaixa “amb el moment” i assegura que el govern espanyol no es planteja promocionar-los, per ara.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sobre les propostes del nou executiu espanyol, La Razón subratlla que “La Unió Europea i Alemanya aplaudeixen les inevitables mesures de Rajoy”, mentre que Público destaca que “Alemanya celebra les doloroses retallades a Espanya”.

Encara en clau econòmica espanyola, El País obre amb tema propi i assegura: “El govern espanyol surt al rescat de la Comunitat Valenciana”.

Els diaris catalans encapçalen les edicions d'aquest dimecres amb el balanç del president de la Generalitat, Artur Mas, del primer any al capdavant del Govern. La Vanguardia subratlla: “Mas: 'Els ajustos eviten que l'Estat intervingui Catalunya'”; El Punt Avui optEl Punt Avui a per “Mas: 'No ha estat un bon any'”, i l'ARA es decanta per “Més retallades per salvar l'autogovern”.

El Periódico opta per les xifres anuals de desocupació, fetes públiques aquest dimarts, i titula: “L'atur es desboca i confirma la recessió”. En la mateixa línia, l'Abc rebla: “Un atur insostenible”.

Sobre el cas de presumpta corrupció del gendre del rei, La Vanguardia assegura: “Els excol·laboradors d'Urdangarin en són ara els principals acusadors”.

stats