Recull de premsa
Mèdia 15/07/2011

"Porca miseria", a la portada d''El Periódico'

Les dures mesures de reajustament econòmic a Itàlia és un dels temes de portada avui divendres. La proposta del conseller Mas-Colell d'augmentar lleugerament la jornada laboral dels funcionaris és l'altre titular destacat

Redacció
1 min
El Periódico, 15 de juliol

BarcelonaEl Periódico obre l'edició d'avui divendres amb l'ajustament econòmic de 79.000 milions d'euros aprovat pel Senat italià i titula “Porca miseria”. El diari afegeix que l'FMI culpa de la crisi de l'euro la indecisió política.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La proposta del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, d'augmentar entre 10 i 15 minuts la jornada laboral dels funcionaris sense variar el sou és un dels titulars destacats a les portades. L'Avui diu “El Govern es fa un embolic amb el sou dels funcionaris” i El País “La Generalitat proposa treballar més hores per evitar acomiadaments”.

També en clau econòmica, La Vanguardia diu “Malestar de bancs i caixes per les proves de solvència europees”.

La premsa espanyola es continua fixant amb l'esquerra abertzale i ETA. El Mundo diu “Una ordre del fiscal afavoreix als processats del 'Faisán'”, La Razón “Rentería, lliure el dia que la Policia dóna proves que va retenir Ortega Lara” i l'Abc “L''efecte Bildu' dispara la 'xuleria' dels etarres”.

Alguns diaris es desmarquen en els titulars d'obertura. PúblicoPúblico diu “Denunciat el consell de Murdoch (Aznar inclòs) per permetre el periodisme porqueria”, La Vanguardia “El TC pren un regidor a CiU i li dóna al PP a Barcelona” i l'ARA explica “Per què no s'eliminaran” les diputacions.

stats