Recull de premsa
Mèdia 19/08/2011

'El 9 esportiu' "presenta Tito Vilanova a Mourinho"

Els diaris estiren el filó del portuguès, dos dies després del partit de Supercopa. El primer discurs del Papa en el marc de les JMJ i la caiguda de les borses internacionals són els dos arguments principals de portada

Redacció
2 min
El 9 esportiu, 19 d'agost

BarcelonaLes declaracions de José Mourinho posteriors al partit de Supercopa de dimecres, en què va fer veure que no coneixia Tito Vilanova –a qui va agredir a les acaballes del partit posant-li el dit a l'ull– van generar una gran indignació a l'afició culer. Per això, avui El 9 esportiu ha decidit ocupar la totalitat de la portada amb una fotografia del segon entrenador blaugrana, acompanyada del titular “Mourinho, et presentem Tito Vilanova”. El diari insta als aficionats a retallar la imatge i enviar-la a l'adreça del club blanc, perquè Mourinho pugui conèixer la seva víctima.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després de tota la polèmica generada arran de la violència practicada per alguns jugadors del Reial Madrid a la tornada de la Supercopa, l'agressió de Mourinho a Tito Vilanova i les declaracions posteriors del portuguès a la roda de premsa, els diaris d'informació general també estiren el filó de l'entrenador blanc dos dies després del partit. El Periódico titula “La xacra de Mourinho” i afegeix que el Barça confia que la federació sancioni d'ofici l'agressió. El Punt-Avui titula “El dit de Mourinho”, l'ARA “(Mourinho) A l'ull de l'huracà” i La Vanguardia “El Madrid avala Mourinho...”.

El primer discurs del Papa en el marc de les JMJ és un dels arguments d'obertura en les edicions impreses aquest divendres. A la premsa catalana, La Vanguardia diu “Benet XVI demana a Madrid respecte per la fe”, l'ARA “El Papa crida els joves a resar pels ateus” i El Periódico titula “Brot social del Papa” i afegeix que Benet XVI posa l'accent en l'atur i la pobresa en la seva primera jornada a Espanya. Als diaris de Madrid, El Mundo diu “El Papa critica la persecució contra els catòlics” i El País “El Papa denuncia els que, 'creient-se déus', defensen l'avortament i l'eutanàsia”. L'Abc evoca les paraules del pontífex i diu “Que res ni ningú us tregui la pau” i La Razón diu “L'Espanya del Papa” i mostra una fotografia amb el bany de masses que va rebre el màxim representant de l'Església catòlica ahir a Madrid. Per contra, Público titula “El Papa es queixa de l'assetjament als catòlics... i el govern espanyol defensa la càrrega policial contra els laics”.

La caiguda de les borses per la por a una nova recessió mundial és l'altre titular principal. El Punt-Avui diu “L'espiral negativa atrapa la borsa”, La Vanguardia “La manca de confiança fa recaure les borses”, El País afegeix “els índexs europeus viuen el pitjor dia des de la caiguda de Lehman” i El Periódico diu que “Estats Units investiguen Standard&Poor's”.

stats