Recull de premsa
Mèdia 08/07/2011

Cesc diu "No jugaré més amb l'Arsenal", a la portada de l''Sport' i 'El Mundo Deportivo'

El jugador d'Arenys ho hauria confessat als seus companys de vestidor. La renúncia de Rubalcaba i la pujada dels tipus d'interès del BCE són els dos temes d'obertura dels diaris catalans i espanyols

Redacció
2 min
Sport, 8 de juliol

BarcelonaEls rotatius esportius catalans es fan ressò de les paraules de Cesc, que hauria confessat als seus companys de vestidor "No jugaré més amb l'Arsenal". L'Sport afegeix que el jugador segueix sense entrenar-se amb el grup i diu que la relació entre Fàbregas i el tècnic de l'equip anglès s'ha refredat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El ministre d'Interior del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, serà nomenat demà candidat del PSOE a les pròximes eleccions generals. Público diu “Rubalcaba planeja deixar el Govern la pròxima setmana”, El Mundo “Rubalcaba picarà l'ullet al 15-M plantejant llistes obertes” i La Razón ”El candidat fulmina el PSOE i crea la marca Rubalcaba”. A la premsa catalana, l'ARA diu “ZP ho té tot a punt per rellevar Rubalcaba” i La Vanguardia “Zapatero sols farà un canvi quan surti Rubalcaba”.

L'altre tema d'obertura dels diaris és la pujada dels tipus d'interès anunciada ahir pel Banc Central Europeu (BCE), que implica un encariment dels préstecs i les hipoteques. La Vanguardia diu “El BCE apuja els tipus tot i que l'eurozona flaqueja”, El Periódico "Revés per a Espanya per la pujada de tipus" i l'Abc “La pujada de tipus un 0,25% complica la dèbil recuperació espanyola”. El País diu “El BCE dóna suporta a Portugal per enfrontar-se a les agències de risc” i l'ARA titula “Sota sospita” i mostra les fotografies dels directius de les principals agències nord-americanes, Moody's, Standar&Poor's i Fitch.

L'Avui encapçala la portada d'aquest divendres amb el titular “Natalitat en crisi” i diu que el nombre de naixements a Catalunya va disminuir per segon any consecutiu el 2010, amb una reducció de l'1,23%, percentatge que significa 1.041 infants menys que el 2009. La xifra de matrimonis, però, s'hauria recuperat lleugerament després d'una dècada de constant davallada.

stats