Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

Itàlia i Espanya, en “Màxim risc”, a la portada de l''Avui'

El càstig dels mercats a la crisi italiana i espanyola, l'estancament de la UE pel segon rescat grec i els canvis en l'executiva espanyola pel relleu de Rubalcaba són els tres titulars principals aquest dimarts

Les portades de tots els diaris encapçalen les edicions d'aquest dimarts amb el revés dels mercats financers a Itàlia i a Espanya, on han disparat la prima de risc i han fet desplomar la borsa. Els titulars dels diaris ho reflecteixen amb titulars contundents com “Màxim risc” a l' Avui, “Caiguda lliure” a El Periódico, “Envestida dels mercats contra Espanya i Itàlia” a La Vanguardia, “Màxima pressió sobre Espanya” a l' ARA, “Màxima desconfiança” a La Razón, “Espanya i Itàlia s'aboquen a l'abisme” a El País, “Fort càstig al deute” a l' Abc, “Emergència econòmica europea” a El Mundo i “Els mercats s'acarnissen amb Itàlia i Espanya” a Público.

El relleu d'Alfredo Pérez Rubalcaba a l'executiva espanyola és l'altre titular destacat a les portades. El País diu “Zapatero tanca un canvi de govern mínim i continuista”, La Vanguardia “Zapatero reforça Blanco en un reajustament suau”, El Periódico “Blanco serà el portaveu del govern i l'enllaç amb Rubalcaba” i El Mundo “Zapatero posa un pedaç amb Blanco com a portaveu”. Per la seva banda, La Razón diu “Minicrisi de govern” i, en la mateixa línia, l' Abc titula “L'última crisi de Zapatero”.

Els diaris també dediquen un titular destacat a l'escàndol de les escoltes il·legals que esquitxa els mitjans propietat del magnat de la comunicació Rupert Murdoch. El País i La Vanguardia apunten que l'exprimer ministre britànic Gordon Brown també va ser espiat durant anys i El Periódico afegeix la reina Isabel II d'Anglaterra a la llista de víctimes.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT