Recull de premsa
Mèdia 12/07/2011

Itàlia i Espanya, en “Màxim risc”, a la portada de l''Avui'

El càstig dels mercats a la crisi italiana i espanyola, l'estancament de la UE pel segon rescat grec i els canvis en l'executiva espanyola pel relleu de Rubalcaba són els tres titulars principals aquest dimarts

Redacció
2 min
Avui, 12 de juliol

BarcelonaLes portades de tots els diaris encapçalen les edicions d'aquest dimarts amb el revés dels mercats financers a Itàlia i a Espanya, on han disparat la prima de risc i han fet desplomar la borsa. Els titulars dels diaris ho reflecteixen amb titulars contundents com “Màxim risc” a l'Avui, “Caiguda lliure” a El Periódico, “Envestida dels mercats contra Espanya i Itàlia” a La Vanguardia, “Màxima pressió sobre Espanya” a l'ARA, “Màxima desconfiança” a La Razón, “Espanya i Itàlia s'aboquen a l'abisme” a El País, “Fort càstig al deute” a l'Abc, “Emergència econòmica europea” a El Mundo i “Els mercats s'acarnissen amb Itàlia i Espanya” a Público.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El relleu d'Alfredo Pérez Rubalcaba a l'executiva espanyola és l'altre titular destacat a les portades. El País diu “Zapatero tanca un canvi de govern mínim i continuista”, La Vanguardia “Zapatero reforça Blanco en un reajustament suau”, El Periódico “Blanco serà el portaveu del govern i l'enllaç amb Rubalcaba” i El Mundo “Zapatero posa un pedaç amb Blanco com a portaveu”. Per la seva banda, La Razón diu “Minicrisi de govern” i, en la mateixa línia, l'Abc titula “L'última crisi de Zapatero”.

Els diaris també dediquen un titular destacat a l'escàndol de les escoltes il·legals que esquitxa els mitjans propietat del magnat de la comunicació Rupert Murdoch. El País i La Vanguardia apunten que l'exprimer ministre britànic Gordon Brown també va ser espiat durant anys i El Periódico afegeix la reina Isabel II d'Anglaterra a la llista de víctimes.

stats