Recull de premsa
Mèdia 05/03/2012

“Les pensions dels exdiputats ens costen enguany 2,5 milions”, segons 'La Razón'

'El Mundo' i 'Abc' revelen presumptes desviacions de diners públics de la Junta d'Andalusia. 'El Periódico' presenta les dades d'una enquesta del Gesop i titula: "Ni reforma, ni vaga"

Ara
1 min
La Razón, 5 de març

Barcelona'La Razón' obre l'edició d'aquest dilluns amb el cost que impliquen les pensions dels exdiputats, que xifra enguany amb 2,5 milions d'euros. El diari fa una selecció particular d'alguns dels beneficiaris i en destaca Carrillo, Damborenea, Galeote, Castellano i José Acosta, que, segons el rotatiu, cobra 1.000 euros de l'administració malgrat que ara és conseller de Bankia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, 'El Mundo' i 'Abc' revelen presumptes desviacions de diners públics de la Junta d'Andalusia. El primer subratlla: "Una empresa de la Junta donava crèdits amb informes falsos". El segon titula: "La prova que enfonsa Griñán", i presenta una gravació que titlla de "comprometedora".

'El Periódico' mostra les dades del baròmetre d'hivern del Gesop i titula: "Ni reforma, ni vaga". Segons el diari, l'enquesta revela que un 59,6% dels espanyols no està d'acord amb la reforma laboral, però es divideixen davant una possible aturada general.

'La Vanguardia' subratlla: "Les borses examinen la plantada de Rajoy al dèficit". 'El País' diu:"Andalusia i Catalunya exigeixen flexibilitzar el dèficit autonòmic".

'El Punt Avui' opta per: "Les grans empreses guanyen un terç menys per la crisi". L'ARA es decanta pel titular internacional de la jornada i titula: "Putin torna a regnar".

stats