Recull de premsa
Mèdia 19/02/2012

Els treballadors del Liceu, “Les primeres víctimes” de la reforma laboral, a la portada de 'Público'

'El País' alerta: "Les retallades provoquen el deteriorament més gran de la sanitat pública". La reelecció de Rajoy com a president del PP és l'argument principal a les portades d'aquest diumenge

Ara
1 min
'Público', 19 de febrer

Barcelona'Público' situa els treballadors del Teatre Liceu, els de la CEOE de Ciudad Real i els de l'Hotel Husa Chamartín com Les primeres víctimes del 'decretàs'" de la reforma laboral. El diari adverteix que "vuit drets laborals bàsics" estan en "perill d'extinció" arran de la reforma. Per la seva banda, 'El Punt Avui' entrevista el president de Foment del Treball, Gay de Montellà, i en destaca les següents paraules: "La reforma laboral elimina barreres de l'època franquista".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Pais' alerta: "Les retallades provoquen el deteriorament més gran de la sanitat pública", i subratlla el creixement de les llistes d'espera, els impagaments i la falta de llits.

La reelecció de Rajoy com a president del PP és un dels principals titulars d'obertura d'aquest diumenge. 'La Vanguardia' diu: "Rajoy modela un PP moderat i centrista". 'El Periodico' opta per: "Rajoy modera l'antinacionalisme". A la premsa espanyola, 'El Mundo' titula: "La coronació de Rajoy", i 'Abc' destaca: "Rajoy dóna tot el poder del partit a Cospedal".

'La Razón' presenta les dades d'una enquesta sobre les pròximes eleccions a Andalusia i titula: "Arenas-Rajoy 187, Griñan-Rubalcaba 104"

L'ARA obre l'edició amb el dossier especial sobre el paper actual de la gent gran a la societat i titula: "Vellesa i futur".

stats