Recull de premsa
Mèdia 09/06/2011

“El PP lidera el rànquing de morosos”, a la portada de 'Público'

El diari diu que tres de les cinc comunitats que tarden més de 600 dies a pagar les factures sanitàries són del partit popular. La proposta de reforma dels convenis col·lectius presentada per l'executiu espanyol i la compareixença de Felip Puig al Parlament per explicar les càrregues contra els acampats del passat 27 de maig encapçalen les portades d'avui dijous

Redacció
2 min
Público, 9 de juny

BarcelonaPúblico obre l'edició d'avui dijous amb el titular “El PP lidera el rànquing de morosos” i afegeix que tres de les cinc comunitats que tarden més de 600 dies a pagar les factures sanitàries són del partit popular. Encapçala el rànquing Castella i Lleó, amb una mitjana de 725 dies de demora, seguida d'Andalusia (659), el País Valencià (633), Cantàbria (623) i Múrcia (605).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La proposta de reforma dels convenis col·lectius presentada ahir per l'executiu espanyol centra els titulars d'obertura de la majoria de diaris catalans i espanyols. El Periódico diu “Fracàs col·lectiu”, l'ARA “Zapatero encén la patronal amb la negociació col·lectiva" i La Vanguardia “Els conveni laborals, cap a una reforma cosmètica”, i afegeix que la CEOE troba decebedora i insuficient la proposta del ministeri de Treball. A la premsa de Madrid, El País diu “Els empresaris tenen pànic a contractar” i afegeix que la patronal critica la llei que imposa un àrbitre per a conflictes en els convenis. El Mundo diu “Un altre 'decretàs' provisional de Zapatero reobre la incertesa” i l'ABC titula “Reforma al dictat sindical” i afegeix que el text dissenyat pel govern espanyol està fet a la mida dels sindicats.

La compareixença ahir de Felip Puig al Parlament per justificar les càrregues contra els acampats del passat 27 de maig és l'altre tema destacat a les portades de la premsa catalana. L'Avui encapçala la portada amb el titular “Puig surt indemne de la càrrega del Parlament”, La Vanguardia diu “Puig admet errors en la càrrega contra els acampats i El Periódico “Puig no aporta proves contra els acampats”. El País i La Razóntambé s'hi refereixen i diuen que Puig culpa de la càrrega els acampats i eludeix responsabilitats.

L'ABC, per la seva banda, obre l'edició d'avui amb una imatge de Zapatero i Rubalcaba durant el ple en el Congrés de Diputats ahir i titula “En tràmits de divorci”. El rotatiu espanyol diu que el vicepresident comença a desmarcar-se de Zapatero i afirma que la relació entre tots dos s'ha refredat.

Aquest any sí, negocien per Cesc”, a l'Sport

El diari esportiu català diu que “El fitxatge més desitjat per Guardiola s'apropa” i afegeix que avui tindrà lloc la primera reunió entre el representant del jugador i la directiva del Barça. A la premsa esportiva de Madrid, l'AS titula “Kun Agüero divideix el Madrid” i afegeix que només la meitat dels aficionats creuen necessari el seu fitxatge.

stats