Recull de premsa
Mèdia 06/07/2011

'El Punt' alerta que "Una directiva europea posa en perill l'etiquetatge en català"

L'Eurocambra aprovarà avui una llei que obliga a etiquetar en, almenys, una llengua oficial europea. Si s'aprova, l'Estat espanyol podria prohibir el català. El cas SGAE continua centrant els titulars destacats a la premsa

Redacció
2 min
El Punt, 6 de juliol

BarcelonaEl Punt obre l'edició d'avui dimecres alertant que "Una directiva europea posa en perill l'etiquetatge en català". El Parlament Europeu aprovarà avui una llei que obliga a etiquetar, com a mínim, en una llengua oficial europea, estatus del qual no gaudeix el català. Si s'aprova, l'Estat espanyol podria prohibir les etiquetes únicament en català. Els eurodiputats catalans, a excepció del popular Aleix Vidal-Quadras, s'han oposat a l'aprovació de la llei i intenten modificar-la.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas SGAE continua generant els principals titulars a les portades de la premsa, especialment l'espanyola. El Mundo diu “Indústria va donar 3,6 milions a la SGAE i a la seva filial 'paràsita'”, La Razón “SGAE: cega, sorda i muda”, l'Abc “La SGAE blinda Teddy Bautista” i El País “Una gestora provisional relleva Teddy Bautista a la SGAE”. A la premsa catalana, La Vanguardia diu “La SGAE s'enroca” i l'ARA evoca les paraules del cantant Víctor Manuel, que forma part de la nova Junta, i diu “Crec que en aquesta operació hi ha molt fum”.

El Periódico encapçala la portada amb el titular “Identificat” i es fa ressò del cas d'un treballador català de Montgat, empresonat a Itàlia en haver sigut confós amb un narcotraficant uruguaià que hauria suplantat la seva identitat. L'Avui diu “2012, un altre any sense feina”, Público “La nova directora del'FMI s'augmenta el sou un 11%” i l'ARA presenta les principals conclusions del nou estudi de l'AQU (Agència per a la Qualitat del sistema Universitari de Catalunya) i titula “Si estudies trobes feina”.

stats