Recull de premsa
Mèdia 23/08/2011

Gaddafi “desapareix”, “s'amaga” i “s'ensorra” a les portades

Els diaris il·lustren la primera pàgina amb l'avançament dels rebels libis a la capital, Trípoli. La festa del Gamper, amb la victòria del Barça 5 a 0 davant del Nàpols, és el principal titular esportiu

Redacció
2 min
El Periódico, 23 d'agost

BarcelonaLa lluita dels rebels libis per posar punt final al règim dictatorial de Muammar al-Gaddafi és el principal titular d'obertura als diaris, que aquest dimarts apunten la caiguda imminent del coronel.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Periódico diu “Gaddafi desapareix”; El Mundo, “Gaddafi s'amaga i provoca un bany de sang a Trípoli”; El País, “Gaddafi s'ensorra”; l'ABC “Gaddafi acorralat”, i La Razón, “Gaddafi, caça i captura”. Público rebla “Gaddafi, punt final” i La Vanguardia diu “Els rebels libis encalcen els últims fidels a Gaddafi”, i afegeix que, un cop ha caigut el règim, s'intensifica la recerca del dictador, que encara podria ser al país. Per altra banda, El Punt Avui titula “Líbia afronta el futur” i l'ARA assenyala les grans “4 incògnites de la transició líbia” i es pregunta com serà la gestió del Consell Nacional de Transició, qui pagarà la reconstrucció del país, qui desarmarà els rebels i quin serà el paper dels països de l'OTAN que hi han intervingut.

El cas Strauss-Kahn retorna a la primera pàgina dels diaris. Avui, les edicions impreses destaquen la petició de la fiscalia nord-americana, que ha demanat al jutge que retiri tots els càrrecs a l'exdirector del Fons Monetari Internacional (FMI).

En el terreny esportiu, la victòria del Barça en el trofeu del Gamper és el principal titular. L'Sport titula “Festival!” i mostra una fotografia de Cesc Fàbregas tot celebrant el gol que va obrir el marcador, el primer del català com a blaugrana. El Mundo Deportivo titula “Bravissimo” i El 9 esportiu diu “Un senyor Barça”, i destaca el seny de l'equip.

stats