Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

'Público' proposa 21 idees per millorar la democràcia

El Público qüestiona a politòlegs i sociòlegs si seria possible aplicar a Espanya noves fórmules per revitalitzar la democràcia

El Público pregunta a politòlegs i sociòlegs noves i velles fórmules per aconseguir una democràcia més "real". Segons el diari, el moviment dels indignats ha revitalitzat algunes propostes que ja s'apliquen a altres països i qüestiona si seria possibles dur-les a Espanya. La Razón també aposta a la seva portada pel 15-M, però ho fa des d'una òptica força diferent. El diari espanyol destaca una entrevista al bisbe de Solsona, Xavier Novell, en què el jove sacerdot diu que el "15-M camina com una ovella sense pastor".

Tant El Periódico com El Punt i l' Avui destaquen a les seves portades la baixa d'ERC de Josep-Lluís Carod-Rovira, que ahir el diari Ara va donar en exclusiva. El Periódico ho fa amb el titular "Carod es dóna de baixa per no interferir en la renovació" i El Punt amb unes declaracions de l'exrepublicà: "No me'n vaig pels resultats". La Vanguardia centra la seva atenció en l'augment del gihadisme a Catalunya amb el titular  "L'auge del gihadisme fa de Barcelona un cau d'espies". Segons el diari català, "els serveis secrets de països que generen o pateixen el terrorisme s'instal·len a la ciutat". El PAIS treu a la portada la fotografia amb els helicòpters de l'OTAN que han d'acabar amb el règim de Gadafi i destaca la tensió que es viu a Castilla - La Mancha: "El PP anuncia el tancament massiu de firmes públiques plenes de col·locats del PSOE". La imatge de portada de l' ABC és la dels prínceps d'Astúries i el seu missatge tranquil·litzador pel que fa a la salut del monarca: "Tot perfecte. El Rei està molt animat". El Mundo destaca una enquesta encarregada pel mateix diari que donaria la victòria al Partit Popular: "El PP avantatja al PSOE de Rubalcaba en 13,8 punts". Segons el diari espanyol, el 71% dels entrevistats creu que el nomenament de Rubalcaba es va fer "a dit". L'ARA destaca a la seva portada la fórmula de Pep Guardiola per triomfar fora i dins del camp de futbol i l'entrevista a Carod-Rovira.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT