Recull de premsa
Mèdia 23/12/2011

'Público' subratlla: “El PP també guanya a la loteria”

El sorteig de Nadal és un dels titulars principals. La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría, protagonista a les portades. 'La Vanguardia' diu: “Soraya esdevé la dona amb més poder de la democràcia”

Ara
2 min
Público, 23 de desembre

BarcelonaLa Rifa de Nadal ocupa un lloc destacat a les portades d'aquest divendres. La majoria de rotatius es limiten a assenyalar en grans dimensions el número guanyador de la Grossa, el 58268. Público, no obstant, obre amb el titular “El PP també guanya a la loteria”, i es fa ressò del segon premi, el número 53404, venut íntegrament a Manises i del qual l'agrupació local del Partit Popular ha repartit 100 milions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Razón titula: “Una Grossa contra l'atur”, i El Punt-Avui destaca la poca fortuna dels catalans a la rifa d'enguany i assenyala: “Dèficit de sort”.

La premsa catalana se centra en les finances públiques del Govern i l'embolic amb les nòmines de desembre dels treballadors públics. En aquest sentit, l'ARA subratlla: “Mas es disculpa per l'error amb la paga extra dels funcionaris”, i El Punt-Avui destaca: “El Govern fa el primer assaig per al tancament de caixes”. Encara en clau econòmica, El Periódico se centra en la campanya comercial de Nadal i titula: “Preus anticrisi”. El diari subratlla que els establiments ofereixen descomptes de fins al 50% per animar les compres, malgrat que afegeix que “el sector nega que faci rebaixes encobertes”.

La vicepresidenta del nou govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, torna a protagonitzar la primera pàgina de diversos diaris. La Vanguardia assenyala: “Soraya esdevé la dona amb més poder de la democràcia”, i l'ARA titula: “Superpoders per a Soraya”. En la mateixa línia, El País rebla: “Rajoy concentra en Santamaría un poder inèdit en entregar-li el CNI”, mentre que El Mundo apunta: “La consellera delegada de Rajoy”. L'Abc opta per les paraules de la vicepresidenta en la cerimònia de jurament del càrrec i titula: “Del nostre esforç depèn el benestar de molta gent”.

stats