Recull de premsa
Mèdia 01/07/2011

“Baló d'oxigen per als hipotecats en dificultats”, a la portada d''El Periódico'

Les mesures aprovades ahir en l'última jornada del debat de política general encapçalen algunes portades dels diaris. L'onada de retallades a Europa i el desallotjament de l'acampada de Barcelona són els altres titulars destacats

Redacció
2 min
El Periódico, 1 de juliol

BarcelonaEl Periódico El Periódicoobre l'edició d'avui divendres amb el titular “Baló d'oxigen per als hipotecats en dificultats”. El diari es fa ressò de la proposta presentada pel vicepresident espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, segons la qual el govern espanyol eleva a 961 euros la part del salari que no pot ser executada pels bancs.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'última jornada del debat de política general també és titular d'obertura d'El País, que diu “Zapatero aconsegueix l'aval parlamentari per resistir uns mesos més”, i de l'Abc, que titula “'Jo, ja', Rubalcaba” i afegeix que “Felipe González aconsella a Rubalcaba que surti 'ja' del govern, mentre el candidat del PSOE firma quatre decrets urgents que anuncien eleccions a la tardor”. L'Avui, per la seva banda, obre edició amb el titular “El català no serà oficial a la UE”, després que el PSOE tombés ahir la petició de CiU perquè el català entri a les institucions europees.

L'onada de retallades a Europa és el tema d'obertura de La Vanguardia i Público. El diari català titula “Europa bull de protestes i retallades després d'Atenes” i afegeix les mesures d'austeritat fixades a Portugal, Itàlia i el Regne Unit.

La premsa catalana destaca en portada el desallotjament definitiu de l'acampada de Barcelona. L'ARA diu “45 dies després , tornen els coloms” i El Periódico es fa ressò dels 247.707 euros que costarà reparar els danys de l'acampada a la plaça Catalunya.

El Mundo i La Razón miren cap al País Basc. El primer titula “Bildu dóna a Guipúscoa càrrecs clau a Batasuna” i el segon “ETA es rearma mentre Interior espera un comunicat 'de pau'”.

stats