recull de premsa
Mèdia 04/06/2011

“CiU i PNB sostenen a Zapatero”, a la portada de l'ABC'

El diari destaca l'anunci de Rubalcaba sobre el suport dels nacionalistes catalans i bascos al govern espanyol fins el 2012. Les tensions al Iemen és l'altre titular destacat a les portades

Redacció
2 min
ABC, 4 de juny

BarcelonaL'ABC destaca a la portada d'avui dissabte el suposat acord arribat amb els nacionalistes catalans i bascos per avalar la lesgislaura de Zapatero fins el 2012. El diari titula “CiU i PNB sostenen a Zapatero” i afegeix que Rubalcaba anuncia el suport dels nacionalistes però “no acalerix quin serà el preu”. La Vanguardia també s'hi refereix i encapçala la seva edició amb el titular “Zapatero confia que CiU i PNB l'apuntalin fins al 2012” i afegeix que l'aval català seria per a les reformes i el basc per als pressupostos de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En clau política espanyola, El País diu “El PP sembra l'alarma en parlar de “fallida total” a Castella-La Mancha” i l'ABC “Castella-La Mancha deu 2.000 milions als proveïdors”. La Razón diu “El PSOE cedeix a Navarra, el País Basc i Canàries per esgotar la legislatura” i El Mundo “Pluja de regals de luxe per corrompre al PP a Alacant”.

L'ARA també obre l'edició d'avui amb informació de l'àmbit polític i titula “Rajoy s'acosta”. El diari diu que el líder del PP fa gestos cap als empresaris i el govern català. El rotatiu també destaca en portada l'anunci de Carod-Rovira que abandona ERC.

El Periódico, per la seva banda, obre l'edició d'avui amb el titular “Les mútues donaran servei en els hospitals públics” i afegeix que una sola llei revolucionarà la sanitat i la resta de les prestacions de la Generalitat.

En clau internacional, les tensions al Iemen generen alguns titulars destacats a les portades. La Vanguardia diu “L'oposició del Iemen bombardeja el palau presidencial” i El País afegeix que l'atac va causar set morts militars i el president, Ali Abdul·lah Sàleh, va resultar ferit.

"'El Kun' no fitxarà pel Barça", a la portada de l'Sport

L'Sport diu que el delanter argentí no entra als plans de Guardiola per a la propera temporada. El Mundo Deportivo titula "Alexis, Cesc i Rossi, OK" i afegeix que el Barça ja ha arribat a acords amb els tres jugadors i ara treballa per convèncer els clubs. Sobre Cesc, l'Sport diu que el jugador "Prepara la seva sortida" i afegeix que arriba a Londres per negociar amb l'Arsenal mentre el Barça ja té l'oferta preparada.

stats