Recull de premsa
Mèdia 20/05/2011

L''Abc' assenyala el PSOE com a instigador de les manifestacions

El diari titula “No és necessari que els que protesten estiguin a favor nostre, n'hi ha prou que ho sembli” i ho acompanya amb una caricatura de Rubalcaba. La decisió de la Junta Electoral de prohibir les manifestacions a partir d'aquesta mitjanit i l'excarceració de Strauss-Kahn sota fiança i amb arrest domiciliari són els dos titulars destacats a les portades

Redacció
2 min
ABC, 20 de maig

BarcelonaLa teoria de la conspiració va in crescendo en la premsa de tendència conservadora i de dretes, que assenyala el PSOE com a principal instigador de les manifestacions dels 'indignats'. L'Abc obre la portada d'avui amb una caricatura del vicepresident i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i titula “No és necessari que els que protesten estiguin a favor nostre, n'hi ha prou que ho sembli”. La Razón, en la mateixa línia, diu "Boicot a la democràcia" i afegeix que la web del PSOE va servir de plataforma per les concentracions prèvies al 15-M.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La decisió de la Junta Electoral Central de prohibir les manifestacions a partir d'aquesta mitjanit és el titular d'obertura de la majoria de diaris. La Vanguardia diu “Prohibida la protesta antipolítica dissabte i el 22-M” i El Periódico i El País afegeixen que la resolució va ser aprovada per un sol vot de diferència. L'AvuiAvui i Público diuen “No es mouen” i “No marxem” i l'ARA es pregunta “Qui són?” i “Què volen?”, i recull a la portada missatges que els indignats van publicar durant el dia d'ahir a Twitter.

L'excarceració de Strauss-Kahn sota fiança i amb arrest domiciliari és l'altre titular present a bona part de les portades d'avui divendres.

El Páis, per la seva banda, obre l'edició d'avui amb la decisió dels jutges d'encausar el PP de Camps per finançament il·legal.

stats