Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

L''Abc' assenyala el PSOE com a instigador de les manifestacions

El diari titula “No és necessari que els que protesten estiguin a favor nostre, n'hi ha prou que ho sembli” i ho acompanya amb una caricatura de Rubalcaba. La decisió de la Junta Electoral de prohibir les manifestacions a partir d'aquesta mitjanit i l'excarceració de Strauss-Kahn sota fiança i amb arrest domiciliari són els dos titulars destacats a les portades

La teoria de la conspiració va in crescendo en la premsa de tendència conservadora i de dretes, que assenyala el PSOE com a principal instigador de les manifestacions dels 'indignats'. L' Abc obre la portada d'avui amb una caricatura del vicepresident i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, i titula “No és necessari que els que protesten estiguin a favor nostre, n'hi ha prou que ho sembli”. La Razón, en la mateixa línia, diu " Boicot a la democràcia" i afegeix que la web del PSOE va servir de plataforma per les concentracions prèvies al 15-M.

La decisió de la Junta Electoral Central de prohibir les manifestacions a partir d'aquesta mitjanit és el titular d'obertura de la majoria de diaris. La Vanguardia diu “Prohibida la protesta antipolítica dissabte i el 22-M” i El Periódico i El País afegeixen que la resolució va ser aprovada per un sol vot de diferència. L ' Avui i Público diuen “No es mouen” i “No marxem” i l' ARA es pregunta “Qui són?” i “Què volen?”, i recull a la portada missatges que els indignats van publicar durant el dia d'ahir a Twitter.

L'excarceració de Strauss-Kahn sota fiança i amb arrest domiciliari és l'altre titular present a bona part de les portades d'avui divendres.

El Páis, per la seva banda, obre l'edició d'avui amb la decisió dels jutges d' encausar el PP de Camps per finançament il·legal.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT