Recull de premsa
Mèdia 19/07/2011

"CiU capta ara el PSC", a la portada d''El Periódico'

El pacte per la llei òmnibus és un dels titulars destacats a la premsa catalana. L'afer Murdoch i les escoltes il·legals dels seus diaris, el setge a Itàlia i Espanya a causa de la crisi financera europea i el debat sobre l'avançament electoral centren l'actualitat d'avui dimarts

Redacció
2 min
El Periódico, 19 de juliol

BarcelonaLa premsa catalana destaca aquest dimarts l'acord entre CiU i PSC per pactar les lleis òmnibus. El Periódico diu "CiU capta ara el PSC" i afegeix que el Govern compensa el suport del PP als pressupostos. També és el titular d'obertura de l'Avui, "La sociovergència salva les lleis òmnibus", i d'El Punt, "CiU i PSC tanquen un acord per tramitar la llei òmnibus".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La crisi dels mercats financers continua sent a l'ordre del dia, amb Espanya i Itàlia a l'ull de l'huracà. La Vanguardia diu "El caos europeu estreny el setge a Itàlia i Espanya", El Periódico "Brussel·les acusa la banca espanyola de ser molt cara", El País "Les proves a la banca i els plans d'ajustament no frenen els mercats", Público "Nou atac dels mercats per encarir el deute" i El Mundo "Els mercats apallissen i l'obliguen a pagar interessos ruïnosos".

L'afer Murdoch i les escoltes il·legals dels seus diaris tenen un destacat a bona part de les portades. La Vanguardia diu "Scotland Yard en crisi total en dimitir el número dos", l'ARA "Apareix mort el periodista que va obrir el cas Murdoch" i El País "El cas Murdoch acorrala Cameron".

El debat sobre l'avançament electoral també genera alguns titulars a les portades. L'Abc diu "Rubalcaba eleva la pressió perquè Zapatero convoqui eleccions" i l'ARA titula "Tots a punt menys ZP" i afegeix les imatges de Mariano Rajoy, Alfredo P. Rubalcaba i Josep A. Duran i Lleida.

En l'àmbit esportiu, la premsa catalana destaca el retorn del Barça a la feina, amb el primer entrenament, en què hi van assistir 17 jugadors.

stats