Barça
Mèdia 12/05/2011

“Barça campió”, “Súper Guardiola” i “3a Lliga en 3 anys” a la portada de 'La Gazzeta dello Sport'

La premsa internacional felicita l'equip de Pep Guardiola per la consecució de la Lliga i lloa el joc blaugrana

Redacció
2 min
La Gazzetta dello Sport, 12 de maig

BarcelonaUn cop més, el Barça trenca fronteres. Avui, part de la premsa italiana i argentina dediquen un espai a les seves portades impreses al triomf blaugrana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Gazzeta dello Sport diu "Barça campió", "Súper Guardiola" i "3a Lliga en 3 anys". L'esportiu italià Corriere dello Sport titula "El Barça conquista la Lliga i ara vol la Champions".

A l'Argentina, el diari Olé diu "Barça, a qui has guanyat?" i dedica un article a les pàgines interiors per analitzar si l'equip blaugrana és el millor conjunt futbolístic de tota la història. El popular Clarín dóna el protagonisme al seu internacional del Barça i diu "Messitricampió".

L'Équipe francès també hi dedica un espai a la seva portada i titula "El Barça campió".

Les edicions digitals dels diaris internacionals omplen la xarxa amb titulars dedicats al triomf blaugrana.

The New York Times diu "el Barcelona guanya el 3r titol de Lliga consecutiu", la BBC "El Barcelona guanya la Lliga espanyola", The Guardian "El Barça guanya la 3a Lliga consecutiva després d'empatar amb el Llevant", Le Monde "El Barça s'emporta el seu 21è títol de campió d'Espanya", O Globo "Els sis anys que canviaran la història del Barça", Al-jazira "El Barça guanya la Lliga espanyola", l'Équipe "Una lliçó envejable" i La Gazzetta dello Sport "La Lliga, el Barça encara campió i el tercer títol consecutiu".

L'argentí Clarín dedica dos articles al triomf blaugrana, “Campió del resultat” i “La Masia, on es fabriquen els cracs”. Olé fa un homentage a Messi i titula "Les voltes de la vida", fent un repàs al palmarès del crac argentí del Barça.

stats