Mèdia 01/11/2011

"Balanç econòmic de la legislatura, 0", a la portada de l''Abc'

Els nadons que simbolitzen els 7.000 milions de persones que ja vivim a la Terra, els mals resultats del tercer trimestre espanyol i les males previsions econòmiques per a l'Eurozona al 2012 ocupen les portades d'aquest dimarts

Ara
2 min
Portada 'Abc'

BarcelonaL'Abc destina tota la seva portada al govern espanyol i a l'oposició. Tenyeix de vermell tota la portada i hi situa un zero enorme enmig. A sobre del zero, escriu "Balanç econòmic de la legislatura". A baix de tot, explica que "el Banc d'Espanya va certificar ahir, a 20 dies de les eleccions, que l'economia espanyola té un creixement del zero per cent". Sobre Rajoy, en canvi, diu que "s'imposa 37 mesures per fomentar l'ocupació".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Vanguardia destaca en portada que "Espanya s'estanca i perilla l'objectiu de dèficit". A més, para especial atenció a la infància amb dues notícies: la primera, amb una gran foto, ens ensenya la filla de Nicolas Sarkozy i l'exmodel Carla Bruni, Giulia, amb els seus pares: "Retrat de família a Versalles". La segona, l'arribada al món de Danica, la nena filipina que l'ONU ha declarat l'habitant número 7.000 milions del nostre planeta.

El diari Público obre amb la mateixa notícia que el diari del grup Godó i gairebé amb el mateix titular: "Els plans d'ajustament estanquen l'economia". A més, afegeix: "El Banc d'Espanya calcula un creixement 0 i admet que les retallades han contribuït a 'llastar' l'economia".

El Mundo retrata Zapatero abraçat al ministre de Foment, José Blanco. A sobre de la imatge, titula "Zapatero abraça Blanco i el PP demana que surti de les llistes" a causa de les seves imputacions judicials. Contra Zp, a la portada també destaquen les declaracions del candidat al 20-N Mariano Rajoy, que exclama que "Zapatero no va defensar els 'interessos nacionals' a la cimera Europea".

El País, en canvi, il·lustra la seva pàgina 1 amb una foto de l'aeroport de Reus, sense ningú més que un netejador de l'edifici. A nivell electoral, destaca que el PP només farà efectives les seves rebaixes fiscals "si el dèficit no es dispara al 2011". A més, també explica l'avanç de dades del Banc d'Espanya, i titula: "El PIB espanyol es debilita".

Mundo

stats