Televisió
Mèdia 02/08/2011

Una regidora de Manises abandona el ple per assistir de públic a 'Sálvame deluxe'

Noemí Martínez, del PP, és regidora de Benestar i setena tinent d'alcalde. Des de l'Ajuntament es mostren "contents" i "orgullosos" de la seva presència a la pantalla

Redacció
2 min
Martínez, amb vestit verd, al plató de 'Sálvame' aquest divendres

BarcelonaNoemí Martínez, regidora del Partit Popular a l'ajuntament de Manises (l'Horta de l'Oest), va abandonar divendres el ple municipal –el segon en què participava com a membre de l'equip de govern local, en què és regidora de Benestar Social i setena tinent d'alcalde– per agafar un autobús que l'havia de portar fins al plató de Sálvame deluxe. Va anar-hi acompanyada de diversos veïns del poble i, lluny d'amagar-se, es va situar a la primera fila del públic, just al darrere de Kiko Matamoros, de manera que durant tota la nit va ser ben fàcil identificar-la.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El ple havia començat a la una del migdia, i tot just una hora després ella ja en va sortir per agafar un autobús que sortia a les tres de la tarda. El programa, com és habitual, va començar al voltant de les deu del vespre i va acabar passades les dues de la matinada. Segons explica el diari Las Provincias, des de l'Ajuntament es valora molt positivament la seva actuació i el fet que aparegués de manera recurrent per televisió: "Estem molt contents que la regidora anés al programa i hi acompanyés un grup de veïns; i molt orgullosos que es posés a primera fila, i sortís en pantalla al darrere de Kiko Matamoros", van assegurar fonts municipals al rotatiu.

El mateix diari també detalla que Martínez cobra gairebé 36.000 euros bruts anuals, després que en el primer ple del mandat es va decidir incrementar la retribució dels membres del consistori.

L'edició de Sálvame deluxe d'aquest divendres va ser un dels més vistos de la temporada, amb un 23,5% de quota de pantalla a nivell estatal. El plat fort de la nit va ser l'entrevista a Rosa Benito, que un dia abans s'havia proclamat guanyadora de Supervivientes.

stats