Publicitat
Publicitat

"La reina, més sola que mai", a la portada de 'Lecturas'

La premsa del cor centra les seves portades en la crisi a la família reial

La premsa del cor centra les seves portades d'aquest dimecres en el mal moment que travessa la família reial després del viatge secret del rei a Botswana i el tret al peu que es va disparar Froilà.

'Lecturas' assegura que es tracta "del pitjor moment" per a la família i destaca que la reina està "més sola que mai" després que del rebombori de l'accident seu marit i que el portal 'Vanitatis' informés que la seva "amiga personal" organitza caceres per a multimilionaris a l'Àfrica.

'Semana' situa la família reial en l'"ull de l'huracà" i destaca que la reina no va interrompre la seva escapada familiar a Grècia i que Helena va "d'hospital en hospital", en referència a l'accident patit pel seu fill Froilà.

'Diez minutos' es fixa en Felipe i Letícia que, segons el setmanari, "malgrat el seu esforç per mostrar-se propers, professionals i austers, el camí a la corona el tenen cada cop més difícil". EL titular d'obertura de 'Diez Minutos' dedicat a la parella és "tot contra ells". I destaquen que la reina va a visitar el seu marit "72 hores després".

La revista menys interpretativa als quioscos aquesta setmana és '¡Hola!', que es limita a oferir una foto del príncep i la seva família i titula: "La família reial, pendent de la recuperació del rei".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT