'Modern family', 'Scandal' i 'Anatomía de Grey', renovades

La cadena ABC anuncia la continuïtat de moltes de les seves sèries però deixa en l'aire 'Castle' i 'Nashville'

La cadena nord-americana ABC ha anunciat aquest dijous a la nit la renovació d'11 de les seves sèries, a més de quatre 'reality shows'. Entre els títols que ja s'han assegurat la continuïtat hi ha alguns dels clàssics d'aquest canal, com la multipremiada comèdia 'Modern family', que arribarà ja a la vuitena temporada, o 'Anatomía de Grey', que en sumarà 13.

També tornaran a la graella 'Scandal', amb la sisena entrega; 'How to get away with murder', amb la tercera; 'Quantico', que ha obtingut la segona temporada; 'Once upon a time', que ja en tindrà sis, i 'Agents of SHIELD', que arribarà a la quarta. En l'àmbit de la comèdia,  'Black-ish' tindrà tercera temporada; 'The Goldbergs', una quarta; 'Fresh off the boat', la tercera, i 'The Middle' en sumarà vuit.

En canvi, la cadena encara no ha revelat quin serà el futur d'algunes altres produccions amb una llarga trajectòria, com ara 'Castle' 'Nashville' o 'Last man standing'. De totes maneres, és possible que més endavant s'anunciï al continuïtat d'aquestes i altres sèries, ja que habitualment no és fins al mes de maig que els canals nord-americans anuncien els seus plans per a la temporada següent.