ARA
Mèdia 15/02/2011

Les retallades d'Ensenyament, a la portada de l'ARA

Més alumnes, menys diners. Amb aquest titular, la portada d'aquest dimarts resumeix la situació en què es troba l'ensenyament públic a Catalunya. També s'analitza què representa la retirada dels 80 km/h: s'estalvien 2 minuts en 34 km

Redacció
1 min
Portada 15 febrer

BarcelonaLa retallada comença pels ordinadors i es faran crònics els barracons. L'increment d'estudiants no anirà acompanyat de més mestres. Els experts alerten que està en joc la lluita contra el fracàs escolar. Són els principals aspectes de la retallada pressupostària que s'haurà de fer a Ensenyament, i ho expliquen en la portada, i el diari, d'aquest dimarts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També expliquem què representa la retirada del límit dels 80 km/h amb un cas pràctic: un estalvi de dos minuts en 34 quilòmetres. També es reflecteix a la primera plana l'èxit de 'Pa negre' als Goya, les acusacions del PSC a Mas, del qual creu que exhibeix una "falsa ruïna".

Pel que fa als articles d'opinió, destaquem el de Nicholas Kristof, sobre l'islamisme, el d'Antoni Fogué –president de la Diputació de Barcelona–, sobre les caixes, i el de Gemma Calvet, que reflexiona sobre la figura de Berlusconi.

stats