Mèdia 04/03/2012

"Les retallades no passen factura al PP", diu la portada d''El Periódico'

El diari recull un extens reportatge sobre la 'generació crisi', on assegura que el futur dels universitaris és difícil però no irreversible

Ara
2 min
'El Periódico' 4 de març

BarcelonaLes mesures d'austeritat i reforma laboral encara no trenquen la fortalesa del PP a les enquestes, segons 'El Periódico', que titula en portada d'aquest diumenge "Les retallades no passen factura al PP". El diari recull un sondeig de Gesop que reflecteix que la imatge del PSOE tampoc ha millorat després del congrés.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També en portada hi destaca el tema del dia, dedicat a la "generació crisi", la tongada d'universitaris que tindran un futur "difícil però no irreversible" i recorda que "Brussel·les es mirarà amb lupa les xifres de Rajoy".

'La Vanguardia' destaca "Els cinc escenaris del desafiament català" i assegura que Artur Mas es planteja eleccions el 2013 amb el pacte fiscal com a eix. La imatge gran és per al partit del Barça d'ahir: "El Barça, sense Messi, tampoc s'arronsa".

'El Punt Avui' dedica el principal titular a destacar que "La crisi no frena la inversió estrangera a Catalunya". També destaca un reportatge sobre Innova, el grup d'empreses municipals de Reus "sota sospita d'irregularitats".

'El País' treu en exclusiva una reunió entre l'empresari Emiliano Revilla, segrestat el 1988 per ETA durant 249 dies, i un dels seus segrestadors a la presó des de fa 23 anys.

El principal titular a 'El Mundo' és que "Rajoy va pactar el 5,8% de dèficit amb els líders clau de la UE". El diari destaca la victòria de Tomás Gómez al congrés del PSOE a Madrid, per davant de la llista proposada per Rubalcaba.

L'àrbitre del Barça, blanc de crítiques

Els diaris esportius centren crítiques en l'arbitratge d'ahir del partit entre el Barça i l'Sporting. 'Mundo Deportivo' resumeix: "Atracament frustrat" i l'Sport' titula "Van guanyar 10 contra 12". 'El 9 Esportiu' destaca: "Contra 12" i una gran imatge de Keita celebrant el seu gol.

'Marca' dedica la portada a Higuaín i del partit del Barça titula: "Keita es va disfressar de Messi". Assegura que l'àrbitre es va empassar dos penals i que el Camp Nou va demanar un tercer.

'As' titula "L'Sporting i l'àrbitre alteren el Barça" i la foto gran de la portada també és per a Higuaín i la defensa que ahir va fer Mourinho del jugador.

stats