ARA
Mèdia 28/05/2011

Avui, un especial de 24 pàgines sobre la final de Wembley amb l'ARA

Emporta-te'l a Londres i fes-t'hi fotos per publicar-les a l'Ara.cat! L'especial inclou anàlisis d'Antoni Bassas, Ernest Folch i Xavier Bosch

Redacció
1 min
Portada de l'especial Wembley

BarcelonaEmporteu-vos l'especial de l'ARA a Wembley i feu-vos fotos llegint-lo a l'estadi. Feu-nos-les arribar a través de Twitter, amb el hahshtag #arawembley, i les publicarem a l'Ara.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Barça aspira a guanyar la seva quarta Lliga de Campions en un escenari mitificat pel barcelonisme com és l'estadi de Wembley. Amb motiu d'aquest partit davant del Manchester United, l'ARA publica un especial de 24 pàgines aquest dissabte 28, pensat per a aquells que seguiran la final des de casa i també per a aquells que el mateix dia del partit es desplaçaran fins a Londres.

L'especial inclou l'opinió d'Antoni Bassas i Ernest Folch, i els records de la final de Wembley i una anàlisi de l'evolució del club des del 1992 de Xavier Bosch.

Precisament el record del 1992 és més present que mai, i l'ARA ha parlat amb la majoria dels futbolistes que van donar al Barça la primera Lliga de Campions davant del Sampdoria italià.

El Manchester United, rival a Wembley, serà analitzat esportivament amb la veu de l'únic català que entrena a la Premier League, Robert Martínez. Un rival potent econòmicament i mediàticament, aspecte que també és estudiat amb l'opinió d'experts com Esteve Calzada.

Per als aficionats que aquell mateix dissabte facin el viatge, l'especial dedicarà un espai a la ciutat de Londres, per tal de saber com arribar a Wembley des del centre de la ciutat o els principals aeroports, i amb idees per passar 24 hores en clau futbolística a la City.

I per descomptat, l'especial inclourà la prèvia del partit feta des de l'estadi de Wembley pels enviats especials de l'ARA, Toni Padilla, Natàlia Arroyo i el fotògraf Xavier Bertral. I tot, amb l'anàlisi del periodista de Catalunya Ràdio Ricard Torquemada.

stats