La revista 'Geo' tanca després de 31 anys d'història

La revista té una difusió de 9.793 exemplars al mes

La revista de divulgació científica i cultural 'Geo' es deixarà d'editar després de 31 anys als quioscos. Segons l'Associació de la Premsa de Madrid (APM), el grup Zinet Media ha decidit deixar de publicar la capçalera per motius econòmics i, a més, també ha anunciat que externalitzarà una altra de les seves revistes, 'Beef!', una publicació trimestral dedicada al món de la gastronomia. 

'Geo' es va fundar a Alemanya l'any 1976 i a Espanya s'editava des del 1987. En els anys d'auge de la revista va arribar a tenir edicions locals en diferents països d'Europa, com Àustria, Bulgària, Eslovènia, França o Itàlia. Tot i que la plantilla de l'edició espanyola havia arribat a ser de 13 professionals, els últims vuit anys només hi havia dues persones al capdavant de la publicació, el director i la cap de redacció. 

La revista s'acomiadarà dels quioscos aquest novembre, amb el número 378. Segons dades de l'OJD, 'Geo' té una difusió de 9.793 exemplars al mes, mentre que l'any 2007 arribava a les 34.119 còpies. 

Actualment, Zinet Media edita les revistes 'Marie Claire', 'Muy Interesante', 'Mía', 'Divinity', 'Ser Padres', 'Muy Historia', 'Muy Mascotas' i 'Beef!'. Fins al 2017, totes aquestes publicacions formaven part de l'editorial G+J España, any en què l'empresa va passar a denominar-se Zinet Media després que la  Compañía Hispano Alemana de Finanzas e Inversiones en Capital SL adquirís el 100% de les participacions del grup editorial.