PROMOCIONS

El diari distribuirà la guia d'activitats més la revista 'Súpers!' aquest dissabte i diumenge per 4,95 euros

La revista 'Nadal amb nens', en exclusiva amb l'ARA

L'ARA ofereix en exclusiva aquest dissabte i diumenge la revista Nadal amb nens, una guia amb prop de 100 activitats per fer durant les festes. La publicació s'acompanya d'un exemplar de la revista Súpers!

L'ARA ofereix aquest cap de setmana, en exclusiva, la publicació Nadal amb nens , una guia completa de totes les activitats que es poden fer a Catalunya durant aquestes festes. La revista inclou gairebé 100 propostes destinades a un públic familiar i especialment indicades per als que vulguin passar el Nadal acompanyats dels més petits de casa. La guia d'activitats només es podrà aconseguir amb l'ARA, per 4,95 euros, i s'acompanyarà d'un exemplar del número de desembre de la revista Súpers! , la publicació que cada mes edita el Club Super3 i que en aquesta ocasió també gira entorn de la temàtica nadalenca.

La guia Nadal amb nens permet descobrir algunes de les activitats més tradicionals que es fan arreu de Catalunya durant aquestes dates: pessebres vivents, com el de Castell d'Aro i el de Corbera de Llobregat; representacions dels Pastorets, com les d'Igualada i les de Mataró; representacions teatrals, com El retaule de Nadal de Vilanova i la Geltrú, i fires com la de Ripoll i la de Barcelona.

Però a banda d'aquestes activitats més vinculades a la tradició popular, la revista Nadal amb nen s recull també altres propostes, que van des de participar en els banys multitudinaris que s'organitzen en diverses platges catalanes el primer dia de l'any fins a patinar sobre gel a les pistes que s'instal·len al centre de Manlleu, passant per nombroses festes o tions solidaris.

Descomptes per als súpers

Per a cadascuna de les activitats proposades, la guia inclou una explicació detallada de tot el que s'hi pot fer i la informació pràctica sobre el lloc, els dies i les hores en què se celebra, a més de telèfons de contacte i els preus.

En aquest sentit, també cal destacar que moltes de les propostes incloses en la revista ofereixen importants descomptes, o fins i tot l'accés completament gratuït, per als socis del Club Super3. Tots aquests avantatges també queden detallats a la mateixa guia.

Més continguts de