PROMOCIONS
Mèdia 14/12/2012

La revista 'Nadal amb nens', en exclusiva amb l'ARA

L'ARA ofereix en exclusiva aquest dissabte i diumenge la revista Nadal amb nens, una guia amb prop de 100 activitats per fer durant les festes. La publicació s'acompanya d'un exemplar de la revista Súpers!

Ara
2 min
La guia Nadal amb nens proposa quasi 100 activitats i es pot aconseguir en exclusiva amb l'ARA.

BARCELONAL'ARA ofereix aquest cap de setmana, en exclusiva, la publicació Nadal amb nens , una guia completa de totes les activitats que es poden fer a Catalunya durant aquestes festes. La revista inclou gairebé 100 propostes destinades a un públic familiar i especialment indicades per als que vulguin passar el Nadal acompanyats dels més petits de casa. La guia d'activitats només es podrà aconseguir amb l'ARA, per 4,95 euros, i s'acompanyarà d'un exemplar del número de desembre de la revista Súpers! , la publicació que cada mes edita el Club Super3 i que en aquesta ocasió també gira entorn de la temàtica nadalenca.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La guia Nadal amb nens permet descobrir algunes de les activitats més tradicionals que es fan arreu de Catalunya durant aquestes dates: pessebres vivents, com el de Castell d'Aro i el de Corbera de Llobregat; representacions dels Pastorets, com les d'Igualada i les de Mataró; representacions teatrals, com El retaule de Nadal de Vilanova i la Geltrú, i fires com la de Ripoll i la de Barcelona.

Però a banda d'aquestes activitats més vinculades a la tradició popular, la revista Nadal amb nen s recull també altres propostes, que van des de participar en els banys multitudinaris que s'organitzen en diverses platges catalanes el primer dia de l'any fins a patinar sobre gel a les pistes que s'instal·len al centre de Manlleu, passant per nombroses festes o tions solidaris.

Descomptes per als súpers

Per a cadascuna de les activitats proposades, la guia inclou una explicació detallada de tot el que s'hi pot fer i la informació pràctica sobre el lloc, els dies i les hores en què se celebra, a més de telèfons de contacte i els preus.

En aquest sentit, també cal destacar que moltes de les propostes incloses en la revista ofereixen importants descomptes, o fins i tot l'accés completament gratuït, per als socis del Club Super3. Tots aquests avantatges també queden detallats a la mateixa guia.

stats