Amb l’estiu, torna 'El Tatano’ a l’ARA

A partir de dissabte, dia 6, el diari ofereix el quadern ‘Juga amb El Tatano' per als més petits

Les vacances escolars arriben a l’equador i les nenes i nens catalans encara tenen al davant més d’un mes per jugar i divertir-se. L’ARA vol donar-los més idees perquè es distreguin durant les hores de més calor d’aquest estiu, amb jocs per fer a casa, de manera relaxada, i que els permetin aprendre mentre s’ho passen bé. Per això, a partir d’aquest cap de setmana, i durant tot el mes d’agost, l’ARA oferirà als seus lectors el quadern 'Juga amb El Tatano', una selecció de les millors pàgines de jocs que ha publicat aquesta revista, la germana petita del 'Cavall Fort', adreçada a nens i nenes d’entre 4 i 8 anys.

En cada doble pàgina de 'Juga amb El Tatano', una gran il·lustració, formada per diversos personatges i situacions, centra una temàtica concreta, com anar d’acampada, la castanyada o els submarins, entre d’altres. A l’entorn d’aquest tema es proposen diversos jocs senzills d’agudesa visual, proves per pintar i petits exercicis de matemàtiques o llengua pensats expressament perquè els més petits de la casa puguin passar una bona estona. En total, la revista inclou més d’un centenar de passatemps.

Aquest quadern es podrà aconseguir a partir d’aquest dissabte, 6 d’agost –i fins al 4 de setembre–,  amb l’ARA, per un preu de 5,5 euros. A més, de regal, el llibre s’acompanyarà d’un llapis del Mixu Mixu, un dels personatges més coneguts pels lectors d’'El Tatano', amb el qual es podran resoldre els jocs proposats al quadern.

'El Tatano' és una revista editada per Cavall Fort i orientada al públic d’entre 4 i 8 anys. El seu objectiu fonamental és descobrir als nens “el plaer de llegir”, i per això entre els seus continguts hi ha còmics, contes, poemes i reportatges sobre la natura, a més de jocs i manualitats.